tisdag 10 januari 2012

Hennessy Hammock - Del 1!

Hej bloggen!

Nu jag köpt en riktigt fräck överlevnadshammock. Nämligen en Hennessy Hammock Explorer Deluxe Zip! Denna hammock kan enkelt hängas upp mellan två träd eller sättas upp på marken som ett vanligt tält. Självklart börjar det snöa samma dag som den anlände så jag har inte kunnat pröva den. Men jag lovar er att det kommer bli mer filmer på denna! :)




/Anthon

14 kommentarer:

  1. Ser nice ut, men tål den inte snö... ;)

    SvaraRadera
  2. @Tengan65, Den tål snö men hade inte lust att gå ut i mörkret i snöoväder och sätta upp den ;) Men på torsdag/fredag kanske jag hinner sätta upp den innan det mörknar :P.

    SvaraRadera
  3. Såg ju riktigt nice ut! Du har inte kikat något på DD Hammocks? Var nämligen lite sugen på en DD :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Den är riktigt fin! Jag kikade på lite olika hammockar och jag bestämde mig för att denna var bäst. Jag har hört mycket bra om denna. Det finns många videor på youtube. Jag har dock inte sovit i den än, eftersom jag mestadels använder tält eller vindskydd. Om du är intresserad av den så kan vi göra en bra affär :)

      Radera
    2. Visst är det den stora modellen? Den lilla är för personer under 180cm, och jag är ju nästan 190 så :) Men ska i vilket fall fundera ett tag till.. Funderar nämligen på om inte ett tält vore bättre för mig i och med att jag kanske tar med sambon.

      Radera
    3. Japp det är den stora modellen, up to 7 ft tall (typ lite mer än 2 meter). maxvikt är 150 kg. Är man 2 pers så är tält bättre. :)

      Radera
    4. Vad ska du ha för den då? :b

      Radera
    5. :) Byte mot något intressant. Eller pengar. Köpte den för 1600 kr från ebay inkl frakt. Den är i nyskick, jag har bara satt upp den och prövat så att allt fungerar. Vet inte vad den är värd nu. Kom med förslag! :)

      Radera
    6. Har tyvärr inget att byta med :/ den jag funderade på att köpa kostar mig ca 1100 (DD hammock + tarp och cords)

      Ge mig ett pris så får vi se vad jag säger ;)

      Radera
    7. Okej! Ska vi säga 1100 + frakt? :) Det följer med snake-skins. Jag har även bytt ut alla nylonlinor som följde med, till vanlig paracord för att det ska hålla bättre :P.

      Radera
    8. Okej! Ska ta och jämföra dom lite så får vi se vilken det blir :)

      Radera
    9. Jag har just spenderat natten i hammocken. Den skönaste natten någonsin, bättre än hemma i sängen. Jag känner att jag gärna vill ha kvar den tyvärr. Men köp gärna en likadan på eBay eller amazon UK. Hennessey hammock explorer deluxe asym zip har jag. starkt rekommenderad!

      Radera
    10. Kul att höra! Såg att det fanns hammocks för 2pers också att köpa i USA.. Men jag är nog ändå mer sugen på en DD Hammock, fastnat mer för dom jag :p

      Radera